Paulien Ulbrich


Eigenaar - Al 18 jaar zit ik in dit vak, het selecteren van mensen voor kwalitatief onderzoek is helemaal aan mij toevertrouwd. Het blijft iedere keer weer een uitdaging mensen te vinden voor de onderzoeken die wij binnen krijgen. Kwaliteit staat voorop maar het is ook belangrijk dat mensen het leuk vinden om mee te doen. Ook al zie ik de mensen niet fysiek, ik heb daadwerkelijk contact met mensen en dat is mijn grootste drive om dit werk te doen.

Evelyn Peelen


Eigenaar - In 2000 begon ik als B2B Call-center medewerker bij Van Hellemond & Co. Wat begon als een bijbaan groeide uit tot een partnership in 2009. Na ruim 13 jaar gewerkt te hebben in de kwalitatieve marktonderzoek branche besloot ik het roer om te gooien. Ik nam een jaar de tijd voor mijzelf, maar toch miste ik mijn oude vak. Het contact met de klanten, de trends en ontwikkelingen die je ziet in de markt en met name het contact met mensen. Ik hou ervan te luisteren wat mensen boeit en waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen. Paulien ken ik al ruim 10 jaar uit het vak en wij delen deze passie.


Joris Brand


Senior Project Manager - De uitdaging om selecties rond te krijgen vind ik prachtig. Het blijft een puzzel die opgelost moet worden. Telefonisch contact met de mensen houdt het werk divers waardoor elke dag weer anders is. Met 6 jaar ervaring kan ik doelgericht en effectief te werk gaan.