Paulien Ulbrich & Evelyn Peelen bundelen hun krachten in Bee Keen!

Op 5 juni 2015 heeft het nieuwe kwalitatieve selectiebureau haar deuren geopend. Paulien, eigenaar van Juggle Be selecties, en Evelyn, voormalig directeur van Van Hellemond & Co, hielpen elkaar in het verleden al als collega-bureaus bij uitdagende wervingen. Toen hadden ze al het een en ander gemeen, ze houden van mensen en gaan voor kwaliteit! Samen beginnen ze opnieuw en nemen hun ervaringen mee.

"Het blijft mensenwerk en goed kwalitatief onderzoek vraagt om een eerlijke en oprechte mening van de juiste respondenten. Wij hebben wat nodig is om deze mensen aan tafel te krijgen. Wij zijn allebei echt geïnteresseerd in mensen en dat wordt gevoeld aan de andere kant van de lijn.

Wij voelen situaties haarfijn aan en dat maakt het selectieproces zo boeiend. Via ons panel ontvangen wij veel extra input die de eindklant niet bereikt. Hierdoor kunnen wij met onze opdrachtgevers meedenken over de verschillende doelgroepen", aldus Paulien en Evelyn.

De ambitie van Bee Keen is om haar panel te vergroten en het persoonlijk contact met haar opdrachtgevers te handhaven. Bee Keen kiest voor korte lijnen en één vast contactpersoon gedurende een project. Naast B2B wil Bee Keen meer consumenten gaan werven in Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam & Amersfoort waar hun panel vertegenwoordigd is. Tenslotte ligt de core business bij het vinden van de juiste respondent.

Tot ziens bij Bee Keen!