Bij Bee Keen leren we veel van ons panel, onze genuine people. Dit zijn oprechte mensen met een eerlijke mening.
Wij steunen dan ook graag initiatieven en producten die deze oprechtheid, het genuine zijn, ook omarmen.
Zie hieronder enkele van die producten en initiatieven.
Onze genuine products.

Bijen


Met de dubbele ‘e’ in het Bee van Bee Keen tonen we hoe belangrijk bijen zijn. BEE KEEN heeft haar eigen bijenkassen en vanaf 2017 produceren wij onze eigen honing. Als een bij die een bloem bestuift, geeft een consument uit ons panel steeds opnieuw zijn oprechte mening. En zo’n bijenkorf is natuurlijk ook nog een prachtige metafoor voor de samenwerking in ons bedrijf.

De Dopper


De Dopper staat voor het stimuleren van het drinken van kraanwater om zo het zwerfafval terug te dringen. Ook steunen zij met de Dopper foundation water- en sanitaire projecten in Nepal. Wij willen ons daar graag aan verbinden!

MUD Jeans


Natuurlijke bronnen zijn niet onbeperkt beschikbaar. Daarom maakt MUD jeans van oude spijkerbroeken nieuwe spijkerbroeken. Je kunt zelfs een jeans leasen, ideaal toch!

Rockbook


Dit bijzondere, duurzame notitieboekje is gemaakt van boomvrije grondstofvriendelijke papiersoorten. Gemaakt van bijvoorbeeld steenafval en landbouwafval. Speciaal ontwikkeld voor eigenlijk iedereen die de wereld wil veranderen met iedere gezette pennenstreek.

Eerlijke kerstcadeau's


Ook met onze kerstcadeau’s leveren we graag een bijdrage aan onze maatschappij. Om die reden gaven wij chocola die gemaakt is van alleen pure, natuurlijke ingrediënten. Zowel Ridiculously Good als Coco Hagen zijn vegan, organic raw chocolates en super lekker!