Bee Keen, qualitative community for genuine insights

Op 5 juni 2015 heeft Bee Keen, het kwalitatieve selectiebureau, haar deuren geopend. Paulien, eigenaar van Juggle Be selecties, en Evelyn, voormalig directeur van Van Hellemond & Co, hielpen elkaar in het verleden al als collega-bureaus bij uitdagende wervingen. Toen hadden ze al het een en ander gemeen, ze houden van mensen en gaan voor kwaliteit! Met hun gezamenlijke ervaringen begonnen ze Bee Keen.

"Het blijft mensenwerk en goed kwalitatief onderzoek vraagt om een eerlijke en oprechte mening van de juiste respondenten. Wij hebben wat nodig is om deze mensen aan tafel te krijgen. Wij zijn allebei echt geïnteresseerd in mensen en dat wordt gevoeld aan de andere kant van de lijn.

Wij voelen situaties haarfijn aan en dat maakt het selectieproces zo boeiend. Via ons panel ontvangen wij veel extra input die de eindklant niet bereikt. Hierdoor kunnen wij met onze opdrachtgevers meedenken over de verschillende doelgroepen", aldus Paulien en Evelyn.

Na 3 jaar kan Bee Keen inmiddels vertrouwen op een groot gespecialiseerd zakelijk netwerk, een medisch netwerk en een consumentennetwerk, onze genuine people. We hebben vooral een groot consumentenbestand in Amsterdam, Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch en Amersfoort.

Omdat wij zo veel mensen spreken en kennen, wil Bee Keen ook iets terugdoen voor die mensen. Wij zijn sociaal en maatschappelijk bewust. Zo hebben wij een bijenkast, lunchen we vegetarisch en investeren we in duurzame en sociale producten en projecten.

Tot ziens bij Bee Keen!