Wat wij doen

 

Bee Keen is een fullservice werving en selectie bureau met
een divers netwerk van respondenten voor
zakelijk, medisch en consumenten onderzoek

 

 

De wereld van vandaag verandert voortdurend en steeds sneller. Ook de manier waarop consumenten denken, zich gedragen en willen interacteren met merken ontwikkelt zich continu. Hedendaagse trends kunnen de voorbode zijn van wat in de toekomst gemeengoed gaat zijn. In deze context is het echt begrijpen van je respondenten key en zorgt dit voor een directe impact in je business.

Uit ons netwerk kiezen wij de respondenten die zich oprecht met een onderwerp verbonden voelen. Door die enthousiaste en betrokken respondenten zijn wij in staat om een enorme diversiteit aan onderzoek te faciliteren. Bij Bee Keen staat de relatie met onze respondenten hoog in het vaandel. Wij houden niet alleen van onderzoeken met een verhaal, maar ook van respondenten met een verhaal. Door hun oprechte affiniteit met het onderwerp leveren zij de inzichten waar het om gaat.

Het resultaat: heldere inzichten die op de lange termijn duurzaam zijn.

Ons netwerk

Zakelijk, medisch en consumenten

Na vele jaren ervaring in het veld kan Bee Keen zich baseren op een groot gespecialiseerd netwerk. Zowel zakelijk, medisch als consumenten.

Zakelijk hebben we een uitgebreid en gespecialiseerd netwerk van bedrijven met verschillende bedrijfsgrootte. Van ondernemende zzp-ers, innovatieve startups tot gevestigde MKB-ers en corporate.

Naast bedrijfsgrootte onderscheidt Bee Keen zich door een diversiteit aan functies van respondenten. Van eigenaren en directeuren tot facilitair- HR- en energiemanagers in diverse sectoren.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het werven van medische respondenten, hebben wij het meest gespecialiseerde medische panel van Nederland. In ons netwerk vind je huisartsen, specialisten, paramedici en nog veel meer.

Ons consumenten netwerk kenmerkt zich door een grote diversiteit in leeftijd, opleidingsniveau en lifestyle.

Onderzoek

Wij faciliteren elk type onderzoek en denken mee met onze opdrachtgevers over de verschillende doelgroepen. Wij werven voor online onderzoek, fysieke groeps- en individuele gesprekken, online platforms, fora en wat je maar kunt bedenken. Wij zijn flexibel en denken graag mee over hoe een doelgroep het best te bereiken.

Wij leveren respondenten voor elk type onderzoek. Een greep uit de methodieken:

  • Online communities
  • Online onderzoek
  • Customer Journey Mapping
  • Communicatieonderzoek
  • Groepsgesprekken
  • Single interviews
  • At home interviews
  • In store interviews
  • Werkplekgesprekken
  • En vele opties meer.

Locaties

Ons consumenten panel bevindt zich door heel Nederland, met een focus op Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en Utrecht/Amersfoort.

Maar ook in niet-stedelijk gebied hebben we veel respondenten die graag meedoen aan allerlei soorten onderzoek.